Supersvaigie gurķu un ananāsu salāti

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Brīnišķīga svaiguma porcija šķīvī, kad nekas no iepriekšējā gadā audzētā vairs nav spirdzinošs. Gurķis kombinācijā ar skābeno ananasu spirdzina pats par sevi. Mango etiķis jau ir ekstra, ko var atļauties tas, kam šāds etiķis ir mājās vai kas var apmeklēt “Vom Fass” veikaliņu. Ja jūs neesat šo laimīgo vidū, noderēs parastais ābolu vai vīna etiķis ar nedaudz garšvielām.

Sastāvdaļas

  1. 2 garie gurķi
  2. ½ ananāsa
  3. 120–150 g spinātu vai salātlapu
  4. mango vai ābolu etiķis pārslacīšanai – pēc garšas

Pagatavošana

  1. Spinātu vai salātu lapiņas noskalo, nosusina un saplucina nelielos gabaliņos.
  2. Gurķi nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
  3. Ananāsu nomizo un sagriež mazos gabaliņos.
  4. Pamīšus kārto uz spinātu lapiņām.
  5. Salātus pārslaka ar augļu etiķi.
  6. Pasniedz nekavējoties.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spinātu vai salātu lapiņas noskalo, nosusina un saplucina nelielos gabaliņos.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gurķi nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

3. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ananāsu nomizo un sagriež mazos gabaliņos.

4. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pamīšus kārto uz spinātu lapiņām.

5. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salātus pārslaka ar augļu etiķi.

6. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasniedz nekavējoties.