Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes
Sulīga cūkgaļas fileja ar burkānu un seleriju stienīšiem
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
3 personām
Sastāvdaļas
500g cūkgaļas fileja
400g seleriju kāti
1 sīpols
4 burkāni
1 ķiploka galviņa
No virtuves krājumiem:
Eļļa cepšanai
sāls, malti melnie pipari
Pagatavošana
2-3 ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi. Fileju noskalo un nosusina sausu. Fileju ierīvē ar sāli, pipariem un ķiplokiem.
Seleriju kātus noskalo un sagriež katru aptuveni 4 daļās. 4 vidēji lielus burkānus notīra, noskalo, pārgriež gareniski uz pusēm un sagriež stienīšos. 1 sīpolu notīra un noskalo.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep fileju no visām pusēm zeltaini brūnu.
Kad fileja ir apcepta, pievieno burkānus, seleriju kātus un veselu sīpolu. Pannā ielej ~ 200 ml verdoša ūdens un uzliek vāku. Uz nelielas liesmas sutina 40 minūtes.
Pasniedz karstu, sagrieztu šķēlēs, kopā ar burkānu un seleriju stienīšiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Tiešām veselīgas un skaistas vakariņas! Gribējās gaļu gan nedaudz sulīgāku, bet laikam tur pats esmu vainīgs kaut kādā veidā!?