Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Stirfry ar kāpostiem un zemesriekstu mērci
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
100 g parasto kāpostu
100 g violeto kāpostu
2 burkāni
2 saujas sālītu zemesriekstu
100 g nūdeļu
50 ml sojas mērces
1 čili pipars
1 sarkanā paprika
2 ēdamkarotes sezama eļļas
2 tējkarotes brūnā cukura
6 zaļie lociņi
100 g brokoļu rozešu
1 daiviņa ķiploka
½ citrona
200 g cietā tofu
Pagatavošana
Nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Abu veidu kāpostus, papriku un burkānus sagriež vienāda izmēra strēmelēs. Brokoļus sadala nelielās rozetēs.
Tofu sagriež neliela izmēra strēmelēs.
Pannā uzkarsē sezama eļļu un apcep tofu. Pievieno smalki sakapātu ķiploku un čili. Pievieno sojas mērci, brūno cukuru un sulu no ½ citrona. Noņem no pannas.
Tīrā pannā nelielā eļļas daudzumā apcep visus sagrieztos dārzeņus.
Pievieno apcepto tofu, izvārītās nūdeles un visu sajauc. Pārber ar sakapātiem lociņiem un zemesriekstiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: