Atsevišķā bļodiņā sakuļ sojas mērci, baltvīna etiķi, medu un sulu no 1 laima.
Sīpolus sagriež plānās pusripiņās, čili smalki sakapā, pievieno tiem granātābolu. Granātābolu visvieglāk atdalīt no sēkliņām, pārgriežot uz pusēm un ar koka karoti sitot pa mizas daļu, tad tās ērti izkrīt laukā.
Sīpolus, čili un granātābola sēkliņas sajauc ar iepriekš sagatavoto šķidro masu.
Gaļu apsāla un aplej no visām pusēm ar marinādi, rūpīgi to iemasējot gaļā. Atstāj to marinēties uz 12 stundām.
Kad gaļa iemarinējusies, to grilē 7 minūtes no katras puses uz stipri sakarsētas grilpannas vai grila. Pēc tam gaļu ietin folijā un liek sildīties līdz 100 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī vēl 10 minūtes. Pēc izņemšanas no krāsns vēl 10 minūtes ļauj tai pastāvēt siltumā folijā, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs un pasniedz ar laima daiviņām un svaigiem salātiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: