Spinātu zupa ar prosas krējumu

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 1 šalotes sīpols
  • 2 daiviņas ķiploku
  • neliela sauja mērcētu Indijas riekstu
  • 200 g Isola Bio prosas krēma
  • sauja spinātu
  • pipari, sāls

Pagatavošana

  1. Sīpolu sakapā, ķiplokus sagriež smalkās daiviņās.
  2. Uzkarsētā katliņā viegli apcep sakapātos sīpolus un ķiplokus, pievieno mērcētos Indijas riekstus. Visu labi apcep.
  3. Katliņa saturam pievieno Isola Bio prosas krēmu un visu nedaudz pasilda.
  4. Pievieno spinātus, tos pavisam nedaudz pasilda, līdz tie kļūst mīksti, pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi sablendē.