Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un Raw Garden. Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.
Spinātu zupa ar prosas krējumu
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
1 šalotes sīpols
2 daiviņas ķiploku
neliela sauja mērcētu Indijas riekstu
200 g Isola Bio prosas krēma
sauja spinātu
pipari, sāls
Pagatavošana
Sīpolu sakapā, ķiplokus sagriež smalkās daiviņās.
Uzkarsētā katliņā viegli apcep sakapātos sīpolus un ķiplokus, pievieno mērcētos Indijas riekstus. Visu labi apcep.
Katliņa saturam pievieno Isola Bio prosas krēmu un visu nedaudz pasilda.
Pievieno spinātus, tos pavisam nedaudz pasilda, līdz tie kļūst mīksti, pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi sablendē.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: