fbpx

SPINĀTU SALĀTI AR MOCARELLU UN MAKARONIEM

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
4 personām

Vasaras ēdieniem nav jābūt sarežģītiem, bet to sastāvdaļām gan – kvalitatīvām. Šeit svarīgi izvēlēties gardus ķiršu tomātus, labas kvalitātes prošuto un krēmīgu mocarellu. Pārējais – vienkārši jānovāra pReceptesasta un jāsakuļ salātu mērce.

Vai zinājāt, ka mērci viegli sakult burciņā ar vāciņu. Tas darbojas kā šeikeris, nav jāsmērē karotes un putojamās slotiņas, mērci ir ērti pārliet pāri salātiem un, ja paliek pāri, uzglabāt ledusskapī citai reizei.

Runājot par pastu – tai obligāti jābūt novārītai al dente, tādēļ sekojiet lūdzu tam, kas rakstīts uz pastas iepakojuma un vāriet tik minūtes, cik tur ir rakstīts.

Sastāvdaļas

  • 250 g pastas
  • 250 g ķiršu tomātiņu
  • 2 mocarellas bumbas
  • 200 g svaigu spinātu lapiņu vai citu salātu
  • 160 g prošuto ( 2 iepakojumi, sagriezti šķēlītēs)

SALĀTU MĒRCEI

  • 2 tējkarote Dižonas sinepju
  • 2 tējkarote medus
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas
  • 3 ēdamkarotes ūdens
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas

Pagatavošana

  1. Uz šķīvja vai ēdienu trauciņā liek spinātu lapiņas, pārber ar ķiršu tomātiem, kas pārgriezti uz pusēm, nelielām mocarellas bumbiņām vai ar pirkstiem saplucinātu mocarellas sieru, novārītu pastu un prošuto strēmelītēm.
  2. Atsevišķā trauciņā sajauc sinepes ar medu, pievieno citronu sulu, ūdeni un olīveļļu.
  3. Ar mērci pārlej pagatavotos salātus un bauda!

Komentāri:

Jūsu komentārs: