Vasaras ēdieniem nav jābūt sarežģītiem, bet to sastāvdaļām gan – kvalitatīvām. Šeit svarīgi izvēlēties gardus ķiršu tomātus, labas kvalitātes prošuto un krēmīgu mocarellu. Pārējais – vienkārši jānovāra pReceptesasta un jāsakuļ salātu mērce.
Vai zinājāt, ka mērci viegli sakult burciņā ar vāciņu. Tas darbojas kā šeikeris, nav jāsmērē karotes un putojamās slotiņas, mērci ir ērti pārliet pāri salātiem un, ja paliek pāri, uzglabāt ledusskapī citai reizei.
Runājot par pastu – tai obligāti jābūt novārītai al dente, tādēļ sekojiet lūdzu tam, kas rakstīts uz pastas iepakojuma un vāriet tik minūtes, cik tur ir rakstīts.
SALĀTU MĒRCEI
Komentāri: