Spinātu pankūka ar sēnēm

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
3 personām

Sastāvdaļas

MĪKLAI

  • 70g spinātu
  • 550 ml piena vai ūdens
  • 250 g miltu
  • 3 olas
  • šķipsniņa sāls

PILDĪJUMAM

  • 100g šampinjonu
  • 100g šitake sēnes
  • sauja ciedru riekstu
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 ēdamkarotes sezama eļļa

Pagatavošana

  1. Pannā uzkarsē sezama eļļu un apcep plānās šķēlītēs sagrieztas sēnes un ķiploku daiviņu. Pievieno ciedru riekstus. Visu sacepto atliek malā.
  2. Visas mīklas sastāvdaļas sablenderē viendabīgā masā. Tai vajadzētu būt koši zaļai spinātu dēļ. Pankūku mīklu liek “atpūsties” uz 10 minūtēm ledusskapī.
  3. Uz viegli ietaukotas pannas cep pankūkas no abām pusēm. Gatavas pankūkas pasniedz ar sacepto sēņu un riekstu maisījumu.