Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Baltumiem pievieno šķipsnu sāls un saputo stingrās putās. Dzeltenumiem pievieno cukuru, labi samaisa, tad pievieno miltus, kakao un sodu, masu sakuļ, līdz tā ir viendabīga. Pievieno pienu un sakuļ vēlreiz. Mīklā uzmanīgi iecilā sakultos olu baltumus.
Uz vidējas uguns pannā uzkarsē olīveļļu, un ar karoti veido mazas pankūkas. Tās griež uz otru pusi brīdī, kad augšpusē mīklā pārsprāgst mazi burbuļi.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: