Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Šokolādes fadžs
Viegla
ilgāk par 2 h
5 personām
Sastāvdaļas
600 g šokolādes
50 g sviesta
350 g kondensētā piena
jūras sāls
Dr. Oetker cukura dekori
Pagatavošana
Kvadrātveida formu 20 x 20 cm izklāj ar cepamo papīru.
Lielā karstumizturīgā bļodā liek sakapātu šokolādi, sviestu un lej kondensēto pienu. Bļodu liek virs katliņa ar vārošu ūdeni un silda, līdz šokolāde pilnībā izkususi. Masu kārtīgi izmaisa, lai sastāvdaļas būtu sajaukušās.
Visu lej sagatavotajā formā un mazliet pārkaisa ar jūras sāli un cukura dekorācijām. Liek ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 2–3 stundām.
Pirms pasniegšanas fadžu nedaudz patur istabas temperatūrā, lai to vieglāk sagriezt.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: