Skābeņu un nātru zupa ar kūpinātu cūkgaļas šķiņķi

Viegla
līdz 1 h
8 personām

Sastāvdaļas

  • 7 olas
  • 2 burkāni
  • ½ sīpola
  • 1 saišķītis nātru
  • 1 saišķītis skābeņu
  • ~ 400 g kūpināta cūkgaļas šķiņķa
  • 7 kartupeļi

Pagatavošana

  1. Cieti novāra olas, tās atdzesē, nomizo un sagriež.
  2. Burkānus un kartupeļus notīra, noskalo un sagriež nelielās šķēlītēs. Skābenes un nātres noskalo un smalki sagriež.
  3. Liek vārīties burkānus, veselu sīpolu, nātres, skābenes un kartupeļus.
  4. Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos un uz pannas apcep. Kad saknes ir mīkstas, gaļu pievieno zupai.
  5. Zupu pasniedz, papildinātu ar olu.