Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Skābeņu un nātru zupa ar kūpinātu cūkgaļas šķiņķi
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
7 olas
2 burkāni
½ sīpola
1 saišķītis nātru
1 saišķītis skābeņu
~ 400 g kūpināta cūkgaļas šķiņķa
7 kartupeļi
Pagatavošana
Cieti novāra olas, tās atdzesē, nomizo un sagriež.
Burkānus un kartupeļus notīra, noskalo un sagriež nelielās šķēlītēs. Skābenes un nātres noskalo un smalki sagriež.
Liek vārīties burkānus, veselu sīpolu, nātres, skābenes un kartupeļus.
Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos un uz pannas apcep. Kad saknes ir mīkstas, gaļu pievieno zupai.
Zupu pasniedz, papildinātu ar olu.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Cūkgaļas un vistu akniņu terīne
Auzu ierauga tostermaize ar trīs veidu lokiem
Maskarpones neceptā siera kūka ar ķiršu želeju
Orzo pastas zupa ar baltajām pupiņām un pesto
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: