Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Sīpolu marmelāde
Viegla
līdz 1 h
1 personām
Sastāvdaļas
1 kg sīpolu
2 ēdamkarotes olīveļļas
150 g aveņu
1 ēdamkarotes etiķa (ābolu vai balzametiķa)
150 g Dansukker ievārījuma cukura “Slaidais”
šķipsna sāls
Pagatavošana
Sīpolus nomizo un sagriež smalkās šķēlītēs. Katlā lej eļļu un sakarsē. Apcep sīpolus viegli brūnus, un nogriež uguni uz minimālo.
Katlam uzliek vāku, un ļauj sīpoliem sautēties, līdz tie kļuvuši mīksti un caurspīdīgi. Pievieno etiķi, sāli un avenes un karsē vēl 15 minūtes. Pēdējo pievieno ievārījuma cukuru, un uz nelielas uguns vāra sīpolus vēl 15 minūtes.
Gatavo sīpolu marmelādi pilda burciņās un aizvāko.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: