Siera kūkas glāzītē

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslu
  • 100 g kokosriekstu skaidiņu
  • 250 g maskarpones siera
  • 1 vaniļas pāksts
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura
  • 100 ml saldā krējuma vai kokosriekstu krēma
  • 300 g ogu

Pagatavošana

  1. Uz pannas apcep auzu pārslas kopā ar kokosriekstu skaidiņām. Ja vēlas tās nedaudz pasaldināt, tad pievieno ēdamkaroti cukura. Visu apgrauzdē un pēc tam atdzesē.
  2. Tikmēr pagatavo krēmu. Maskarpones sieram pievieno vaniļas sēkliņas, cukuru un saldo krējumu. Ar putojamo slotiņu visu samaisa kopā.
  3. Trauciņos kārto auzu pārslu maisījumu, pa virsu liek krēmu, ogas un atkārto. Pēc pagatavošanas liek ledusskapī nostāvēties.

Komentāri: