Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Siera kūkas glāzītē
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
200 g auzu pārslu
100 g kokosriekstu skaidiņu
250 g maskarpones siera
1 vaniļas pāksts
1 ēdamkarote brūnā cukura
100 ml saldā krējuma vai kokosriekstu krēma
300 g ogu
Pagatavošana
Uz pannas apcep auzu pārslas kopā ar kokosriekstu skaidiņām. Ja vēlas tās nedaudz pasaldināt, tad pievieno ēdamkaroti cukura. Visu apgrauzdē un pēc tam atdzesē.
Tikmēr pagatavo krēmu. Maskarpones sieram pievieno vaniļas sēkliņas, cukuru un saldo krējumu. Ar putojamo slotiņu visu samaisa kopā.
Trauciņos kārto auzu pārslu maisījumu, pa virsu liek krēmu, ogas un atkārto. Pēc pagatavošanas liek ledusskapī nostāvēties.
Komentāri: