Banānus pa nakti ieliek saldētavā. Kad sāk gatavot kūku, tos izņem ārā un atlaidina.
Cepumus sadrupina smalkās drupačās. Sviestu izkausē. To ir ērti darīt mikroviļņu krāsnī. Sviestu samaisa kopā ar cepumu drupačām.
Iegūto cepumu masu izlīdzina tortes veidnes apakšā, kārtīgi piespiežot, lai veidotos stingra pamatne.
Saldajam krējumam pievieno ēdamkaroti cukura un sakuļ. Banānu izspiež no mizas. Ja tas ir bijis labi sasalis, tad banāna miza ir pilnīgi melna, un mīkstums viegli izslīdēs ārā.
Ar dakšu mīkstumu samīca un iemaisa putukrējumā.
Tad pievieno Philadelphia sieru.
Pievieno pāris pilienu vaniļas ekstrakta.
Pievieno zemesriekstu sviestu un sakuļ visu masu kopā.
Iegūto krēmu lej tortes formā un izlīdzina virs cepumu pamatnes. Liek saldētavā uz vismaz 2 stundām, lai kūka sasalst.
Pirms pasniegšanas izņem no saldētavas un vismaz 30 minūtes atlaidina. Lai formas mala vieglāk nāktu nost, to sasilda ar siltu dvieli.
Kūku dekorē ar vasaras ziediem un piparmētru lapiņām.
Un kur paliek tie 120g pūdercukura? Kad tos pievienot? Un vai tiešām tik daudz?
Jā, mani arī interesē, kur paliek pūdercukurs?