Šokolādes olas izloba no papīriem.
Nazīti uzkarsē verdošā ūdenī (to var pamērcēt krūzītē ar verdošu ūdeni), un nelīdzeni nogriež olas virspusi tā, lai var izņemt ārā pārsteiguma mantiņu. Tad olu trauciņus liek olu biķerīšos. Ja veikalā var nopirkt šokolādes oliņas ar tukšu vidu un bez pārsteiguma mantiņām, tās šai receptei ir vispiemērotākās.
Sagatavo krēmu: Filadelfijas krēmsieru saputo kopā ar vaniļas cukuru, pūdercukuru un citronu sulu.
Atsevišķi stingrās putās saputo putukrējumu.
Abas masas sajauc kopā viendabīgā krēmā.
Ar iegūto krēmu uzmanīgi piepilda šokolādes olu trauciņus. To var darīt ar mazu karotīti vai arī izmantot konditorejas maisu.
Atliek tikai izveidot olu dzeltenumu. Ievārījumu sablendē viendabīgā mērces konsistencē un ar konditorejas maisu vai cita veida tūtiņu iespiež krēma viducī, tā izveidojot “dzeltenumu”.
Trauciņus liek ledusskapī uz 30 minūtēm nostāvēties. Saldais ēdiens var uzglabāties ledusskapī vairākas dienas.
Komentāri: