“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.
Salsa verde
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Ļoti aromātiska un atsvaidzinoša. Piedien veģetāriem burgeriem, atsvaidzinās sātīgākus ēdienus. Īpaši piestāvēs jēram, grilētiem brokoļiem, cukīni vai baklažāniem.
Sastāvdaļas
buntīte kinzas
bunte piparmētru
bunte pētersīļu
neliela sauja ciedru riekstu
neliela sauja kaperu
1 laims
50 ml olīveļļas
Pagatavošana
Visas sastāvdaļas smalki sakapā, pievieno no laima izspiestu sulu un olīveļļu.
Komentāri: