Inga Kalniņa ir divu blogu autore (“Le Petit Pot” un “UrbanicOrganic”) un mamma divām jaukām meitenēm – Grētai Teodorai un Florencei Rozei, kas iedvesmoja Ingu sarakstīt savu pirmo grāmatu “Pilnām Mutēm” un izveidot pirmo pavārburtnīcu bērniem latviešu valodā.
Saldskābmaize ar avokado un avenēm
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Labas brokastis ir neko nesarežģīt! Apgrauzdēt maizi, uzlikt garšīgu sieru, avokado un pārbērt ar ogām… visa lielā māksla!
Sastāvdaļas
4 lielas saldskābmaizes šķēles
sviests vai olīveļļa
mīksts, smērējams kazas siers vai siera krēms
1–2 gatavi avokado
pāris sauju svaigu aveņu
1 ēdamkarote šķidra medus vai brūnā cukura
Pagatavošana
Maizi apziež ar sviestu vai iesmērē ar olīveļļu, pārkaisa ar brūno cukuru vai iesmērē ar medu un uz karstas pannas apcep no abām pusēm.
Kad maizīte gatava, to pārsmērē ar kazas siera krēmu.
Pārliek ar avokado šķēlēm un bagātīgi pārber ar avenēm.
Ja patīk saldums, pārlej visu ar svaigu medus tērcīti un ēd uzreiz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: