Kad gatavojām šos burvīgos rullīšus, mūs negaidīti pārsteidza ciemiņi. Nu bija vesels pulks degustētāju, un it neviens tā arī līdz galam neuzminēja, ka gardie rullīši gatavoti no parastas tostermaizes.
5. Pasniedz siltus ar glāzi auksta piena, karsti kūpošu kafiju vai aromātisku tēju. Lielisks brokastu ēdiens vai arī launadziņš, kad gribas savus mīļos palutināt.
Tostermaizes šķēlēm apgriež garoziņas un ar mīklas rulli izrullē tās plakanas.
Olu sakuļ kopā ar pienu.
Lēzenā traukā (var šķīvī) sajauc kopā cukuru ar kanēli.
Uz katras maizītes vienā malā uzziež krēmu, uzliek virsū ogas, un aizrullē maizīti ciet. Tā sarullē visas maizītes.
Pannā sakarsē olīveļļu un sviestu. Rullīšus mērcē olā un liek uz pannas cepties vidējā siltumā. Cep no visām pusēm brūnus. Tad karstus liek traukā ar kanēļcukuru un apvārta no visām pusēm.
Pasniedz siltus ar glāzi auksta piena, karsti kūpošu kafiju vai aromātisku tēju. Lielisks brokastu ēdiens vai arī launadziņš, kad gribas savus mīļos palutināt.
Parak daudz darbs, pietiek sasmeret starp 2 maizem pildijumu apvilat maisijuma un cept