Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
viesis
Saldā pica
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes mini māršmelovu
2 ēdamkarotes auzu pārslu
1 mīklas bumbiņa
4 ēdamkarotes “Lazdonas” šokolādes krēma
200 g zemeņu
30 g baltās šokolādes
Pagatavošana
Krāsnī apcep māršmelovus un auzu pārslas, līdz tie ir zeltaini brūni.
Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
Virsū ziež šokolādes krēmu.
Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 4–5 minūtes, līdz krēms pakusis un picas garoziņa apbrūnējusi.
Uz picas ber apceptās auzu pārslas, kārto sagrieztās zemenes, pa virsu liek māršmelovus un uzrīvē balto šokolādi.
Jūs varētu interesēt
Apelsīnu krēms ar žāvētu augļu mērci un ceptiem āboliem
KĀRTAINĀS MĪKLAS EGLĪTE
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: