Saldā pica

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes mini māršmelovu
  • 2 ēdamkarotes auzu pārslu
  • 1 mīklas bumbiņa
  • 4 ēdamkarotes “Lazdonas” šokolādes krēma
  • 200 g zemeņu
  • 30 g baltās šokolādes

Pagatavošana

  1. Krāsnī apcep māršmelovus un auzu pārslas, līdz tie ir zeltaini brūni.
  2. Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
  3. Virsū ziež šokolādes krēmu.
  4. Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 4–5 minūtes, līdz krēms pakusis un picas garoziņa apbrūnējusi.
  5. Uz picas ber apceptās auzu pārslas, kārto sagrieztās zemenes, pa virsu liek māršmelovus un uzrīvē balto šokolādi.