Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
viesis
Saldā pica
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
2 ēdamkarotes mini māršmelovu
2 ēdamkarotes auzu pārslu
1 mīklas bumbiņa
4 ēdamkarotes “Lazdonas” šokolādes krēma
200 g zemeņu
30 g baltās šokolādes
Pagatavošana
Krāsnī apcep māršmelovus un auzu pārslas, līdz tie ir zeltaini brūni.
Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
Virsū ziež šokolādes krēmu.
Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 4–5 minūtes, līdz krēms pakusis un picas garoziņa apbrūnējusi.
Uz picas ber apceptās auzu pārslas, kārto sagrieztās zemenes, pa virsu liek māršmelovus un uzrīvē balto šokolādi.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Šokolādes mafini ar šokolādes krēmu
Spiestie kraukšķīgie kartupeļi
Burkānkūka
Kanēļa maize
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: