Cepumus ar pirkstiem vai ar koka stampu sadrupina un saspaida mazos gabaliņos.
Marmelādi sagriež nelielos gabaliņos.
Bļodā sajauc cepumus, kondensēto pienu, marmelādi un dzērvenes.
Sāk mīcīt. Masa būs ļoti ķepīga un lips pie rokām. Mīca, līdz viss kondensētais piens ir sajaukts ar pārējām sastāvdaļām un masa ir kļuvusi viendabīga.
Uz galda izklāj pārtikas plēvi. Saldo masu viedo vēlamajā formā un liek uz plēves, ietin, aizloka ciet maliņas un liek ledusskapī.
Paldies! Tiešām laba un ātra recepte. Izmēģināju arī Jūsu ieteikto reņģīšu recepti -februāra Aptiekas avīzē. Lieliski!
Lienes receptes aizvien ir izcilas. Dažas (Puaro zupa, piemēram) jau gadiem ir mūsu mājas ēdienu reitinga virsotnē.
Paldies par recepti, izdevās lieliski!