Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Salāti ar cepeti un hurmu
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
pāris nelieli vārīti kartupeļi
70 g rukolas
1 čili pipars
sauja ķiršu tomātiņu
1 hurma
sauja dīgstu
eļļa cepšanai
5 plānas cepeša šķēles
MĒRCEI
50 ml eļļas
sula un miziņas no 1 apelsīns
1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu vai citu zaļumu
½ tējkarotes medus
2 ēdamkarotes balzametiķa
Pagatavošana
Vispirms pagatavo mērci. Sakuļ kopā apelsīna miziņas un sulu, sakapātus pētersīļus, olīveļļu, medu un nedaudz balzametiķa.
Cepeti un hurmu sagriež plānās šķēlītēs un apgrilē uz pannas.
Kartupeļus sagriež 0,5 cm biezās šķēlītēs un apcep, līdz tie ir zeltaini.
Lēzenā šķīvī izkārto rukolas lapiņas, pāri kārto zeltainos kartupelīšus, cepeša šķēles un hurmu. Pārber ar smalki sakapātiem čili pipara gabaliņiem un dīgstiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: