SALAMI UN MARINĒTU SĪPOLU MAIZE

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 “Hanzas Maiznīcas” Toste klasiskās rikas
  • sviests
  • 70 g plāni sagriezta salami
  • ½ tējkarotes fenheļa sēklu
  • 40 g cietā tipa siera

MARINĒTIEM SĪPOLIEM

  • 4 sarkanie sīpoli
  • 2 tases ūdens
  • 100 g galda etiķa
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 lauru lapas

Pagatavošana

  1. Iemarinē sīpolus. Sarkanos sīpolus nomizo, sagriež uz pusēm, tad sašķēlē ļoti plānās pusripiņās. Pagatavo marinādi, kopā sajaucot ūdeni, etiķi, cukuru, sāli un lauru lapas, visu samaisa. Sagrieztos sīpolus liek bļodā, marinādi lej pāri tiem un atstāj iemarinēties uz 1 stundu.
  2. Uz maizes rikas smērē sviestu, pāri kārto salami, uzber pusi fenheļa sēklu. Pa virsu kārto plāni sagrieztu sieru un 1 ēdamkaroti marinēto sīpolu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: