Sāļā Dutch baby ar ceptiem sparģeļiem, vēršacīm un bekonu

Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

Pankūku mīklai:

  • 90 g miltu
  • 130 ml piena
  • 3 olas
  • šķipsna sāls
  • 20 g sviesta

Sāļajam pildījumam

  • 2 olas vēršacīm
  • 6-8 vidēja lieluma sparģeļi
  • 4 šķēles bekona
  • 50 g majonēzes
  • 30 g sriračas mērces

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 ºC temperatūrai, liek iekšā uzsilt čuguna pannu.
  2. Pagatavo pankūku mīklu. Bļodā sajauc miltus, olas un pienu, pievieno sāli, un visu samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.
  3. Sakarsētajās pannās izkausē sviestu un lej iekšā pankūku mīklu. Pannas liek cepties krāsnī 15 minūtes.
  4. Pagatavo sāļo pildījumu. Uz citas pannas uzgrauzdē bekonu, izcep vēršacis un apcep sparģeļus. Pagatavo pikanto majonēzi, nelielā traukā sajaucot sriračas mērci ar majonēzi.
  5. Kad pankūkas krāsnī kļuvušas zeltaini brūnas un pufīgas, tās izņem no krāsns un servē uz šķīvja ar iepriekš sagatavotajām piedevām pēc izvēles.