Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Sāļā Dutch baby ar ceptiem sparģeļiem, vēršacīm un bekonu
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
Pankūku mīklai:
90 g miltu
130 ml piena
3 olas
šķipsna sāls
20 g sviesta
Sāļajam pildījumam
2 olas vēršacīm
6-8 vidēja lieluma sparģeļi
4 šķēles bekona
50 g majonēzes
30 g sriračas mērces
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 ºC temperatūrai, liek iekšā uzsilt čuguna pannu.
Pagatavo pankūku mīklu. Bļodā sajauc miltus, olas un pienu, pievieno sāli, un visu samaisa, līdz iegūta viendabīga masa.
Sakarsētajās pannās izkausē sviestu un lej iekšā pankūku mīklu. Pannas liek cepties krāsnī 15 minūtes.
Pagatavo sāļo pildījumu. Uz citas pannas uzgrauzdē bekonu, izcep vēršacis un apcep sparģeļus. Pagatavo pikanto majonēzi, nelielā traukā sajaucot sriračas mērci ar majonēzi.
Kad pankūkas krāsnī kļuvušas zeltaini brūnas un pufīgas, tās izņem no krāsns un servē uz šķīvja ar iepriekš sagatavotajām piedevām pēc izvēles.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: