Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Katrīna Mame
Sāļā amaranta putra ar avokado un ceptu olu
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
50 g amaranta
350 ml auzu piena (vai cita piena pēc izvēles)
1 tējkarote sviesta
šķipsna sāls
1 mazs avokado
1 lauku ola
eļļa cepšanai
1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
šķipsna čili pārslu
Pagatavošana
Amarantu pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma. Iespējams, ka būs jāpievieno vēl nedaudz šķidruma, ja vēlas krēmīgāku putru.
Kad amarants uzvārīts, tajā iemaisa sviestu un sāli.
Pannā sakarsē nedaudz eļļas un uzcep olu, lai dzeltenums būtu mīksts. Avokado sagriež šķēlēs.
Amaranta putru pasniedz bļodā, pa virsu uzliek cepto olu un avokado šķēlītes. Pārkaisa vēl mazliet sāls, čili pārslas un sakapātus pētersīļus.
Jūs varētu interesēt
Siltā kvinoja ar rukolas pesto
Karamelizētu apelsīnu un vīģu salāti ar vegānisko fetas sieru un kurkumas–citrusu mērci
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: