Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Katrīna Mame
Sāļā amaranta putra ar avokado un ceptu olu
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
50 g amaranta
350 ml auzu piena (vai cita piena pēc izvēles)
1 tējkarote sviesta
šķipsna sāls
1 mazs avokado
1 lauku ola
eļļa cepšanai
1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
šķipsna čili pārslu
Pagatavošana
Amarantu pagatavo pēc instrukcijas uz iepakojuma. Iespējams, ka būs jāpievieno vēl nedaudz šķidruma, ja vēlas krēmīgāku putru.
Kad amarants uzvārīts, tajā iemaisa sviestu un sāli.
Pannā sakarsē nedaudz eļļas un uzcep olu, lai dzeltenums būtu mīksts. Avokado sagriež šķēlēs.
Amaranta putru pasniedz bļodā, pa virsu uzliek cepto olu un avokado šķēlītes. Pārkaisa vēl mazliet sāls, čili pārslas un sakapātus pētersīļus.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Garneļu tako
Dutch baby sāļā versija
Tomātu tarte tatin jeb apgrieztā tomātu kūka
Mājas kotletītes
Komentāri: