Rudzu tostermaize ar svaigu lasi un vārītu olu

Viegla
līdz 30 min
3 personām

Sastāvdaļas

  • 150 g Oscarfish BIO laša filejas
  • 3 rudzu tostermaizes šķēles
  • 3 olas
  • 3 ēdamkarotes grieķu jogurta
  • svaigas, saldētas vai kaltētas dilles
  • svaigs vai drupināts kaltēts ķiploks (garšviela)

Pagatavošana

  1. Olas novāra tā, lai tās būtu mīkstas. Kad ūdens vārās, vāra ne ilgāk par 2 minūtēm.
  2. Maizes šķēles apziež ar nedaudz sviesta un uz pannas ātri apgrauzdē (30 sekundes), lai tās ir kraukšķīgas.
  3. Laša fileju sagriež plānās strēmelītēs.
  4. Grieķu jogurtu samaisa ar dillēm un ķiploku garšvielu.
  5. Maizes šķēles apziež ar grieķu jogurtu, pa virsu izkārto laša šķēlītes un visam pāri liek uz pusēm vai ceturtdaļās sagrieztas oliņas.

Komentāri: