Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Rudzu tostermaize ar svaigu lasi un vārītu olu
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
150 g Oscarfish BIO laša filejas
3 rudzu tostermaizes šķēles
3 olas
3 ēdamkarotes grieķu jogurta
svaigas, saldētas vai kaltētas dilles
svaigs vai drupināts kaltēts ķiploks (garšviela)
Pagatavošana
Olas novāra tā, lai tās būtu mīkstas. Kad ūdens vārās, vāra ne ilgāk par 2 minūtēm.
Maizes šķēles apziež ar nedaudz sviesta un uz pannas ātri apgrauzdē (30 sekundes), lai tās ir kraukšķīgas.
Laša fileju sagriež plānās strēmelītēs.
Grieķu jogurtu samaisa ar dillēm un ķiploku garšvielu.
Maizes šķēles apziež ar grieķu jogurtu, pa virsu izkārto laša šķēlītes un visam pāri liek uz pusēm vai ceturtdaļās sagrieztas oliņas.
Komentāri: