Redīsu, fetas siera un valriekstu salāti estragona mērcē

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

buntīte redīsu

1 mazs sarkanais sīpols

80 g fetas siera

buntīte estragona

80 g valriekstu

1 ēdamkarote medus

dažādu lapu salāti pēc izvēles

3 ēdamkarotes olīveļļas

1 ēdamkarote sarkanvīna etiķa

 

Pagatavošana

  1. Sīpolu un redīsus sagriež smalkās ripiņās.
  2. Valriekstus viegli apgrauzdē un mazliet sadrupina.
  3. Sajauc etiķi, medu un olīveļļu, pašās beigās pievieno viegli sasmalcinātu estragonu.
  4. Lielā bļodā liek redīsus, sīpolus, salātus, valriekstus un viegli sadrupinātu fetas sieru.
  5. Pārlej visu ar mērci un vienmērīgi sajauc. Pēc garšas pievieno sāli un melnos piparus.

Komentāri: