Gailenes notīra, lielākās pa šķiedru saplēš mazākos gabaliņos, mazākās atstāj veselas.
Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Pannā izkausē pusi sviesta, pievieno sakapātos sīpolus, sāli un piparus, cep, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno smalki sakapātas ķiploka daiviņas un rozmarīna zariņus. Tad pievieno gailenes, cep, līdz tās kļūst zeltainas.
Tikmēr uzvāra ravioli pēc norādījumiem uz iepakojuma, nokāš un uzreiz pievieno pannā pie gailenēm. Apmaisa, pievieno atlikušo sviesta un nedaudz apcep.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: