Ravioli ar gailenēm rozmarīna sviestā

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 300 g gaileņu
  • 2 rozmarīna zariņi
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 80 g sviesta
  • 1 iepakojums ravioli pēc izvēles
  • sāls, pipari pēc garšas
  • 50 g rīvēta Parmas siera

Pagatavošana

  1. Gailenes notīra, lielākās pa šķiedru saplēš mazākos gabaliņos, mazākās atstāj veselas.
  2. Sīpolu nomizo un smalki sakapā. Pannā izkausē pusi sviesta, pievieno sakapātos sīpolus, sāli un piparus, cep, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno smalki sakapātas ķiploka daiviņas un rozmarīna zariņus. Tad pievieno gailenes, cep, līdz tās kļūst zeltainas.
  3. Tikmēr uzvāra ravioli pēc norādījumiem uz iepakojuma, nokāš un uzreiz pievieno pannā pie gailenēm. Apmaisa, pievieno atlikušo sviesta un nedaudz apcep.
  4. Pirms pasniegšanas pārber ar rīvētu Parmas sieru.