Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
POCO RITENUTO KRUASĀNS
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
1 kruasāns
1 ēdamkarote krēmsiera
7 šķēles vasaļu salami ar sieru
1 ēdamkarote kapātu saulē kaltētu tomātu
rukola
Pagatavošana
Kruasānu pārgriež uz pusēm, uz apakšējās puses uzziež krēmsieru. Pa virsu kārto vasaļu salami, tomātus un rukolu, pāri liek otru kruasāna pusīti.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: