Vispirms pagatavo tomātu salātus. Krāsainos tomātus pārgriež uz pusēm, pievieno mazliet cukura un olīveļļu. Atstāj, lai ievelkas.
Rudzu maizes riku apsmērē ar sviestu vai krēmsieru, uzliek salātlapas un dažus tomātus.
Uzvāra plaučolu. Ja neesat drošs par sevi, lai izvārītu olu bez čaumalas, tad izmantojiet vienkāršu metodi ar pārtikas plēvi. Trauciņā ieliek pārtikas plēvi, kurā ielej mazliet olīveļļas, un iesit olu. Aiztaisa ciet plēvi un liek vārošā ūdenī uz 3 minūtēm.
Gatavu olu liek uz maizes, ko pasniedz ar tomātu salātiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: