Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Plānās pankūkas
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Šoreiz Māra gatavo savu mīļāko recepti – plānās pankūkas. Uģis izaicināja Māru recepti gatavot ar brokoli padusē. Vai viņai izdosies apmest pankūkas uz otru pusi, kamēr padusē iespiests brokolis? #piegalda
Sastāvdaļas
2 olas
1 ēdamkarote cukura
1 šķipsna sāls
200 g miltu
500 ml piena
olīveļļa
Pagatavošana
Bļodā iesit olas, pievieno sāli un cukuru, tad sakuļ.
Kad viss sakūlies, pievieno nedaudz miltu un mīklu sabiezina. Tad pievieno pienu, visu samaisa.
Pamīšus turpina pievienot miltus un pienu, visu kārtīgi izmaisot, lai mīklā nav kunkuļu.
Masai jābūt vijīgai, bet pieteikami šķidrai.
Pannu uzkarsē uz vidēji augstas liesmas, uzlej pavisam nedaudz eļļas.
Pankūkas cep uz vidējas uguns no abām pusēm, kamēr zeltainas.
Pasniedz ar ievārījumu vai citām piedevām.
Padoms! Ja vēlies pagatavot sāļās pankūkas, mīklai 1 ēdamkarotes cukura vietā liek tikai šķipsniņu cukura.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Lai tinot iekšā pildījumu pankūkas nelūztu,neplaisātu,mīklai jābūt tikai pienam vai piens ar ūdeni?
loti laba recepte