120 g pilngraudu griķu miltu
150 ml lazdu riekstu dzēriena
100 ml ūdens
2 lauku olas
šķipsna sāls
eļļa cepšanai
liela sauja lazdu riekstu
burciņa šokolādes zemesriekstu sviesta
3 banāni, sagriezti ripiņās
1 granātābola sēkliņas
1. Miltus, lazdu riekstu dzērienu, ūdeni, olas un sāli liek blenderī un blendē, līdz izveidojas viendabīga mīkla.
2. Pannā uzkarsē nedaudz eļļas un cep plānās pankūkas, līdz tās ir apbrūnējušas no abām pusēm.
3. Sakarsētā pannā bez eļļas apgrauzdē lazdu riekstus – nemitīgi maisa, līdz tie apbrūnējuši. Riekstus sakapā ar nazi.
3. Pankūkā iesmērē riekstu krēmu, liek banānu šķēlītes un aizloka ciet. Pa virsu smērē vēl riekstu krēmu, pārber granātābola sēkliņas un grauzdētos riekstus.
Labdien! Riekstu piena vietā izmantoju ūdeni, tātad 250 ml ūdens, izmantoju “Hercogs” pilngraudu griķu miltus, bet masa ir bieza, un neizdodas cept kā plānās pankūkas. Nesaprotu, kas pie vainas..