Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Renārs Purmalis
PLAKANMAIZE
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Šī būs lieliska uzkoda ar dzērieniem vai, baudot to, mērcējot to dažādās mērcēs.
Sastāvdaļas
150 g “Dobeles dzirnavnieka” kviešu miltu Ekstra
100 g ūdens
10 g sāls
Pagatavošana
Samaisa sastāvdaļas, mīklu ietin pārtikas plēvē un ļauj 30 minūtes atpūsties.
Tad ar izrullē mīklu plānu un griež strēmeles. Rullējot noteikti vajadzēs vēl miltus, lai mīkla neliptu pie ruļļa, virsmas vai rokām.
Liek strēmeles uz paplātes un cep 180 °C temperatūrā aptuveni 10 minūtes, līdz plakanmaize brūna.
Jūs varētu interesēt
Zaļās vasaras maizītes
Burgeri ar grilētiem ananasiem un saldo biezpienu
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: