Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Ciemos
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
Autors:
Renārs Purmalis
PLAKANMAIZE
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Šī būs lieliska uzkoda ar dzērieniem vai, baudot to, mērcējot to dažādās mērcēs.
Sastāvdaļas
150 g “Dobeles dzirnavnieka” kviešu miltu Ekstra
100 g ūdens
10 g sāls
Pagatavošana
Samaisa sastāvdaļas, mīklu ietin pārtikas plēvē un ļauj 30 minūtes atpūsties.
Tad ar izrullē mīklu plānu un griež strēmeles. Rullējot noteikti vajadzēs vēl miltus, lai mīkla neliptu pie ruļļa, virsmas vai rokām.
Liek strēmeles uz paplātes un cep 180 °C temperatūrā aptuveni 10 minūtes, līdz plakanmaize brūna.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Siermaizes ar bumbieri, šķinķi un valriekstiem
Steika maize ar ajvar mērci
Melleņu mafini
Pumperniķeļi
Komentāri: