Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Piparkūku saldējums
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
500 g saldā krējuma
1 bundža vārīta iebiezinātā piena
sēkliņas no 1 vaniļas pāksts
1 ēdamkarote kanēļa
miziņa no ½ apelsīna
2 tējkarotes malta ingvera
2 ēdamkarotes zemesriekstu sviesta
½ tējkarotes maltu krustnagliņu
Pagatavošana
Iebiezinātajam pienam pievieno garšvielas.
Atsevišķā bļodā puto saldo krējumu. Kad tas ir pārvērties par mākoņiem, iecilā iebiezināto pienu ar garšvielām un zemesriekstu sviestu.
Masu lej 20 x 20 cm lielā vai lielākā traukā un liek saldētavā. Ik pa 30 minūtēm līdz 1 stundai apmaisa saldējumu ar putojamo slotiņu vai, ja nebaidieties no kristāliņiem, atstāj saldējumu uz nakti sasalt.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: