Mango sagriež smalkos kubiņos un ieber bļodā. Tiem pievieno sakapātu habanero piparu, apelsīnu sulu un šķipsniņu sāls.
Pīles filejas ādu gareniski iegriež. Fileju no visām pusēm ierīvē ar sāls un piparu maisījumu.
Uz vidēji lielas uguns liek cepties pīles fileju ar ādu uz leju. Zem pīles ādas ir pietiekoši daudz tauku, tādēļ eļļa nav nepieciešama. Sākot fileju cept uz lēnas uguns, palēnām tiks kausēti pīles tauki. Kad tauki sāk kust, var pakāpeniski palielināt pannas karstumu. Kad āda ir kraukšķīga un zeltaini brūna, pīles fileju apgriež uz otru pusi. Kraukšķīgo ādas daļu iesmērē ar iecienītāko BBQ mērci, šo darbību atkārtojot divas reizes.
Kad pīles fileja ir karamelizēta no visām pusēm, to liek cepeškrāsnī uz 6 minūtēm 200 °C temperatūrā.
Izņem pīles fileju no krāsns un ļauj tai atlaisties 10 minūtes.
Pīles fileju sagriež plānās šķēlēs un samaisa ar 1 ēdamkaroti BBQ mērces.
Tako tortiljas uzsilda un iesmērē ar sviestu.
Kārto tako. Tortiljā liek ⅛ sagatavotās pīles filejas strēmeles, tām pāri pārber mango un habanero salsu, pasniedz ar plānās šķēlēs sagrieztiem redīsiem un smalcinātiem zaļajiem lociņiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: