Pīles fileja, zaļie zirnīši ar romiešu salātiem piparmētru un ķiploku mērcē

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 40 g pētersīļu
  • 30 g piparmētru
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 80 ml olīveļļas
  • sula no ½ citrona
  • 1 pīles fileja
  • 150 g zaļo zirnīšu
  • 1 galviņa romiešu salātu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīra no kātiem pētersīļus un piparmētras. Nomizo ķiploka daiviņu. Liek zaļumus blenderī kopā ar olīveļļu un sāli, piespiež citronu sulu. Visu viegli sablendē.
  2. Uz pannas apcep pīles fileju uz vidējas uguns 4–5 minūtes no katras puses, līdz pīle ir vidēji cepta. Ļauj gaļai 5 minūtes atpūsties uz griežamā dēļa.
  3. Zirnīšus 1 minūti noblanšē karstā sālsūdenī un noskalo ar aukstu ūdeni zem sieta.
  4. Bļodā sajauc romiešu salātu lapas ar zirnīšiem un mērci, sagriež pīles gaļu šķēlēs un pasniedz.

Komentāri:

Jūsu komentārs: