Pīles fileja ar terijaki BBQ mērcē gatavotiem rabarberiem
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
1 rabarbera kāts
1 galviņa brokoļa
2 pīles filejas
100 g brūkleņu vai dzērveņu
100 ml Kikkoman terijaki BBQ mērces ar medu
20 ml rabarberu sīrupa
Pagatavošana
Uz grila no abām pusēm apgrilē pīles filejas. Liek apgrilēties arī rabarbera kātu.
Pīles fileju liek čuguna pannā izsildīties. Klāt liek brokoļa ziedkopas, nelielos gabaliņos sagrieztu rabarberu un sauju brūkleņu vai dzērveņu. Pāri lej BBQ terijaki mērci un rabarberu sīrupu.
Visu pasautē 5 minūtes, grozot pīli ik pa laikam otrādi, lai izsildās no visām pusēm, noņem no uguns un atstāj atpūsties 5–10 minūtes. Pīli griež gabalos, un lej pāri mērci no pannas. Dekorē ar grilētiem rabarberiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: