Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Pildīto ābolu siera kūkas
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
200 g krēmsiera
1 ēdamkarote kanēļa
60 g cukura
2 olas
70 g skābā krējuma
6 vidēji āboli
rieksti dekorēšanai
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 150 °C temperatūrai.
Ābolos ar karoti izgreb vidū caurumu tā, lai paliek vismaz 0,5 cm biezas maliņas.
Bļodā samaisa krēmsieru kopā ar cukuru un kanēli. Pievieno olas un krējumu un vēl nedaudz pamaisa.
Gatavo masu lej ābolos. Liek tos uz cepamās pannas un cep krāsnī 25–30 minūtes vai kamēr siera kūkas masa sarecējusi. Pēc cepšanas mazliet atdzesē un apber ar grauzdētiem riekstiem.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: