Šampinjonu micītēm izņem kātus, un ar karoti izgrebj tumšo sēņu daļu.
Kātiņus sakapā. Sīpolu smalki sagriež un uz pannas apcep.
Kad sīpoli zeltaini, tiem pievieno malto gaļu un sagrieztos sēņu kātiņus, un, nepārtraukti maisot, gaļu apcep. Jāmaisa tādēļ, lai gaļa nesaceptos klučos.
Pannas saturam pievieno biezpienu, apmaisa un vēl nedaudz pacep.
Šampinjonu micītes piepilda pilnas ar kaudzīti gaļas.
Sieru sagriež plānās šķēlītes šampinjonu izmērā, un uz katras sēnes liek vienu šķēli. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā ~ 15–20 minūtes.
PALDIES DZINTAR! VAR ĒST KAUT PAMOŽOTIES NAKTS VIDŪ!
Ko man ar bekonu darīt?