Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Pildītas sēnītes
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
Pirmajai variācijai:
12 lieli šampinjoni
100 g fetas siera
50 g cietā tipa siera
50 g bazilika pesto
Otrajai variācijai:
12 lieli šampinjoni
4 bekona šķēlītes (50 g)
12 paipalu oliņas
4 kaltēti tomāti eļļā
50 g cietā tipa siera
Pagatavošana
Sēnītēm izlauž kātiņus un izgrebj “vēderiņus”.
Pirmajai variācijai sarīvē cieto sieru. Ar karotīti katrā sēnītē liek ½ tējkaroti bazilika pesto, tad fetas sieru un pa virsu pārkaisa nedaudz rīvētu cieto sieru.
Otrajai variācijai bekonu sagriež gareniski 3 strēmelēs. Kaltētos tomātus sagriež mazos gabaliņos – katru tomātiņu 3 daļās. Katrā sēnītē ieloka vienu bekona strēmeli un ieliek vienu tomāta gabaliņu. Virsū liek vai nu izvārītu nomizotu paipalu oliņu, vai arī iesit jēlu paipalu oliņu. Pārkaisa ar cieto sieru.
Cep cepeškrāsnī ~ 15–20 minūtes, kamēr sēnītes brūnas un siers izkusis.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: