fbpx

Pīlādžu mafini

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 120 g brūnā cukura + 2 ēdamkarotes dekorācijām
  • 1 ola
  • 120 ml paniņu
  • 70 g olīveļļas
  • šķipsniņa sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • sauja aveņu
  • 100 g pīlādžu

10-12 gab.

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai. Mafinu formiņās liek cepamos papīriņus.
  2. Bļodā sajauc sausās sastāvdaļas – miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri.
  3. Atsevišķā traukā liek olu, paniņas un olīveļļu, saputo sastāvdaļas un pievieno sausajām.
  4. Visu samaisa, liek klāt ogas un pilda mafinu papīriņos.
  5. Atlikušās 2 ēdamkarotes brūnā cukura pārber mīklai papīriņos. Cep krāsnī 22 minūtes.

Komentāri:

  • veronika says:

    Vieni no maniem favorītmafiniem! un tik vienkārši!!! Man personīgi gardāk šķita ar kausētu sviestu eļļas vietā un ik pa laikam variēju pīlādžu vietā dzērvenes vai brūklenes – izcili!

  • Arita says:

    Kad pagatavoju iznaca lieliski.
    Iesaku citiem

  • Laila says:

    Tiešām ātri, viegli un loti garšīgi.

Jūsu komentārs: