Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Pīlādžu mafini
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
200 g miltu
120 g brūnā cukura + 2 ēdamkarotes dekorācijām
1 ola
120 ml paniņu
70 g olīveļļas
šķipsniņa sāls
1 tējkarote cepamā pulvera
sauja aveņu
100 g pīlādžu
10-12 gab.
Pagatavošana
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai. Mafinu formiņās liek cepamos papīriņus.
Vieni no maniem favorītmafiniem! un tik vienkārši!!! Man personīgi gardāk šķita ar kausētu sviestu eļļas vietā un ik pa laikam variēju pīlādžu vietā dzērvenes vai brūklenes – izcili!
Vieni no maniem favorītmafiniem! un tik vienkārši!!! Man personīgi gardāk šķita ar kausētu sviestu eļļas vietā un ik pa laikam variēju pīlādžu vietā dzērvenes vai brūklenes – izcili!
Kad pagatavoju iznaca lieliski.
Iesaku citiem
Tiešām ātri, viegli un loti garšīgi.