“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.
Garneles samarinē ar apelsīnu un garšaugiem – kādas 15-25 min. un tad sacep uz pannas.
3 avokado saspaida ar dakšiņu – pievieno laimu un sāli pēc garšas.
Salsas sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, aplej ar ēdamkaroti laima sulu un aveņu etiķi, pievieno medu pēc garšas, izbalansējot saldumu/skābumu. Piekapā klāt garšaugus, bet zemenes pievieno tieši pirms pasniegšanas.
4 tortiljas pannā apcep no abām pusēm – liek virsū avokado krēmu, tad salsu un pa virsu garneles un vēl zaļumus dekoram, ietin un ēd.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Sveiki 🙂 Sakiet ludzu, ja nav avenu etika, ar ko to varetu aizstat piem balzamiko deretu + nedaudz etika?
1000 paldies!
L:)
1000 paldies par atbildi, kuru ta ari neesmu sagaidijusi 🙂
Piedodiet. Palaidām garām jūsu komentāru. Jūs noteikti varat aizstāt ar jebkuru balzamiko. Aveņu vienkāršī ir ļoti, ļoti aromātisks.
Oi, pusdienās šādi būtu tieši laikā!
http://www.ripo.lv/lv/interjeram/mebeles/