Pica “Avokado aplis”

Viegla
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 avokado
  • 1 mīklas bumbiņa
  • 3 ēdamkarotes bazilika pesto
  • ½ granātābola
  • 1 ēdamkarote balzametiķa mērces
  • zaļumi vai dīgsti dekoram

Pagatavošana

  1. Avokado nomizo un sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Ar pirkstiem mīklas bumbiņu veido arvien plakanāku, atstājot malas biezākas.
  3. Uzziež bazilika pesto.
  4. Cep 250 ºC temperatūrā aptuveni 5–7 minūtes, līdz pesto karamelizējies un garoziņa apbrūnējusi.
  5. Uz picas kārto avokado šķēles, pāri ber granātābola sēkliņas un uzlej balzametiķa mērci. Servē ar zaļumiem vai dīgstiem.