Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Pavasara zaļā rika
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
4 Pļavas pilngraudu rikas
250 g mīkstā kazas siera
4 romiešu salātlapas
1 liels gurķis vai 2 mazāki, sagriezti
2 lieli avokado
sula no 1 laima
30 g dīgstu
sāls
pipari
Pagatavošana
4 porcijām
Maizes rikas iekšpusē noklāj ar kazas sieru. Uz apakšējās rikas kārto romiešu salātlapas, šķēlēs sagrieztus gurķus un avokado šķēles.
Pāri lej nedaudz laima sulas un pārber ar sāli un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Pa virsu liek čupiņu svaigu dīgstu un otru rikas šķēlīti.
Komentāri: