Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
PAVASARA SMŪTIJS
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
ZAĻĀ DAĻA
30 g spinātu
1 īkšķa lieluma ingvers, mizots
100 ml kokosriekstu ūdens
100 g saldētu ananasu gabaliņu
120 ml mandeļu piena
1 banāns
LILLĀ DAĻA
250 g saldētu melleņu vai upeņu
1 banāns
120 g grieķu jogurta
Pagatavošana
Sagatavo divas lielas glāzes, jo veselīga smūtija porcija nevar būt par lielu. Sastāvdaļu saraksts paredzēts divām lielām porcijām.
Blenderī liek visas sastāvdaļas, kas paredzētas lillā kārtai, sablendē viendabīgā masā un lej glāzēs līdz pusei.
Pagatavo zaļo smūtiju. Izskalo blenderi, liek iekšā visas sastāvdaļas, kas paredzētas zaļajai daļai, sablendē viendabīgā masā un piepilda glāzes līdz augšai. Ja neesat kokosriekstu cienītājs, tad kokosriekstu ūdeni aizstāj ar mandeļu pienu, bet paturiet prātā, ka kokosriekstu ūdens ir lielisks kālija avots.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: