170 g spaghetti
3 ēdamkarotes sviesta
1 tējkarote Santa Maria melno piparu
200 g rīvēta Parmas siera
Pagatavošana
Uzvāra ūdeni, pievieno sāli un novāra pastu līdz al dente. Nokāš, saglabājot aptuveni 1 glāzi pastas ūdens.
Tikmēr dziļā pannā uz vidējas uguns izkausē 2 ēdamkarotes sviesta, pievieno piparus un maisot cep aptuveni 1 minūti.
Pievieno pusglāzi pastas ūdens un uzvāra to, pievieno pastu un atlikušo sviestu. Samazina uguni līdz mazai, pievieno 150 g Parmas siera, un visu nepārtraukti maisa ar pārtikas knaiblēm, līdz siers izkusis. Ja pasta šķiet par sausu, pievieno atlikušo pastas ūdeni.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: