Pasta penne siera mērcē ar zaļajiem zirnīšiem un šķiņķi

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Ātri un ērti pagatavojams vakariņu ēdiens, kura galvenā sastāvdaļa ir krēmīga mērce.

Sastāvdaļas

  • 60 g saldētu zaļo zirnīšu
  • 300 g pasta penne makaronu
  • 300 g sagriezta šķiņķa
  • 60 g kamambēra siera
  • 200 g saldā krējuma

Pagatavošana

  1. Verdošā sālsūdenī izvāra makaronus.
  2. Gatavo mērci. Uz pannas atkausē zaļos zirnīšus. Kad tie viegli pakusuši, pievieno strēmelītēs sagrieztu šķiņķi. Visu viegli pasautē.
  3. Šķiņķim un zirnīšiem pievieno saldo krējumu, un uzvāra. Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu kamambēra sieru, un karsē mērci, kamēr tas izkusis.
  4. Nokāš makaronus, un samaisa ar mērci. Pasniedz ērtā trauciņā vai lielā tasītē, un ēd ar dakšiņu.
1. pagatavošanas solis
PastaPenne_1

Verdošā sālsūdenī izvāra makaronus.

2. pagatavošanas solis
PastaPenne_2

Gatavo mērci. Uz pannas atkausē zaļos zirnīšus. Kad tie viegli pakusuši, pievieno strēmelītēs sagrieztu šķiņķi. Visu viegli pasautē.

3. pagatavošanas solis
PastaPenne_3

Šķiņķim un zirnīšiem pievieno saldo krējumu, un uzvāra. Pievieno plānās šķēlītēs sagrieztu kamambēra sieru, un karsē mērci, kamēr tas izkusis.

4. pagatavošanas solis
PastaPenne_final

Nokāš makaronus, un samaisa ar mērci. Pasniedz ērtā trauciņā vai lielā tasītē, un ēd ar dakšiņu.