Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Pasta ar maigu vistu un brokoļiem
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
400 g Ķekavas maigo vistas medaljonu
1 galviņa brokoļa
100 g neliela izmēra šampinjonu
2 ēdamkarotes sezama sēklu
1 ēdamkarote sezama sēklu eļļas vai olīveļļas
1 citrons
150 g pilngraudu pastas
½ tējkarotes Kajennas piparu
1 ēdamkarote sojas mērces
Pagatavošana
Brokoļus sadala rozetēs un apcep uz sausas pannas ~ 5–7 minūtes. Kad apcepušies, tos atliek malā. Lai brokoļi saglabātu kraukšķīgumu un košo krāsu, tos nedrīkst pārcept.
Nelielā eļļas daudzumā pannā apcep medaljonu gabaliņus un uz pusēm sagrieztus šampinjonus, pievieno sojas mērci.
Pastu izvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
Kad pasta izvārījusies, sajauc tos ar vistu un šampinjoniem. Pievieno apceptās brokoļu rozetes un grauzdētas sezama sēkliņas. Pēc vēlēšanās var pievienot sulu no 1 citrona.
Komentāri: