Recepte

Pasta ar maigu vistu un brokoļiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 400 g Ķekavas maigo vistas medaljonu
  • 1 galviņa brokoļa
  • 100 g neliela izmēra šampinjonu
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu
  • 1 ēdamkarote sezama sēklu eļļas vai olīveļļas
  • 1 citrons
  • 150 g pilngraudu pastas
  • ½ tējkarotes Kajennas piparu
  • 1 ēdamkarote sojas mērces

Pagatavošana

  1. Brokoļus sadala rozetēs un apcep uz sausas pannas ~ 5–7 minūtes. Kad apcepušies, tos atliek malā. Lai brokoļi saglabātu kraukšķīgumu un košo krāsu, tos nedrīkst pārcept.
  2. Nelielā eļļas daudzumā pannā apcep medaljonu gabaliņus un uz pusēm sagrieztus šampinjonus, pievieno sojas mērci.
  3. Pastu izvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  4. Kad pasta izvārījusies, sajauc tos ar vistu un šampinjoniem. Pievieno apceptās brokoļu rozetes un grauzdētas sezama sēkliņas. Pēc vēlēšanās var pievienot sulu no 1 citrona.

Komentāri:

Jūsu komentārs: