Pasta ar maigu vistu un brokoļiem

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g Ķekavas maigo vistas medaljonu
  • 1 galviņa brokoļa
  • 100 g neliela izmēra šampinjonu
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu
  • 1 ēdamkarote sezama sēklu eļļas vai olīveļļas
  • 1 citrons
  • 150 g pilngraudu pastas
  • ½ tējkarotes Kajennas piparu
  • 1 ēdamkarote sojas mērces

Pagatavošana

  1. Brokoļus sadala rozetēs un apcep uz sausas pannas ~ 5–7 minūtes. Kad apcepušies, tos atliek malā. Lai brokoļi saglabātu kraukšķīgumu un košo krāsu, tos nedrīkst pārcept.
  2. Nelielā eļļas daudzumā pannā apcep medaljonu gabaliņus un uz pusēm sagrieztus šampinjonus, pievieno sojas mērci.
  3. Pastu izvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  4. Kad pasta izvārījusies, sajauc tos ar vistu un šampinjoniem. Pievieno apceptās brokoļu rozetes un grauzdētas sezama sēkliņas. Pēc vēlēšanās var pievienot sulu no 1 citrona.