Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Katrīna Mame
Pasta ar krāsnī ceptiem tomātiem un ķiplokiem
(Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
8 tomāti
2 lielas ķiploka galviņas
sauja svaigu bazilika lapiņu
400 g pilngraudu spageti
rīvēts Parmas siers pasniegšanai
sāls pēc garšas
olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Tomātus sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs un liek cepampannā kopā ar uz pusēm pārgrieztu ķiploka galviņu.
Dārzeņus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un liek cepties krāsnī 40 minūtes.
Pastu uzvāra pēc norādēm uz iepakojuma.
Kad tomāti un ķiploki izcepušies, ķiploka daiviņas izņem no miziņām, ar dakšu nedaudz saspaida un iemaisa ceptajos tomātos.
Uz šķīvjiem liek pastu, pa virsu kārto ceptos tomātus, bazilika lapiņas un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Basmati rīsi ar dzērvenēm un pistācijām
Ķiršu ievārījums ar tumšo šokolādi
BRŪNO RĪSU BĻODIŅA AR LAŠA FILEJU
Kvinojas un saulē kaltētu tomātu uzkodiņas
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: