Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Katrīna Mame
Pasta ar krāsnī ceptiem tomātiem un ķiplokiem
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
8 tomāti
2 lielas ķiploka galviņas
sauja svaigu bazilika lapiņu
400 g pilngraudu spageti
rīvēts Parmas siers pasniegšanai
sāls pēc garšas
olīveļļa cepšanai
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Tomātus sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs un liek cepampannā kopā ar uz pusēm pārgrieztu ķiploka galviņu.
Dārzeņus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un liek cepties krāsnī 40 minūtes.
Pastu uzvāra pēc norādēm uz iepakojuma.
Kad tomāti un ķiploki izcepušies, ķiploka daiviņas izņem no miziņām, ar dakšu nedaudz saspaida un iemaisa ceptajos tomātos.
Uz šķīvjiem liek pastu, pa virsu kārto ceptos tomātus, bazilika lapiņas un pārkaisa ar rīvētu sieru.
Jūs varētu interesēt
Karamelizēti dārzeņi ar tahini mērci
Cūkas krūtiņa grilam ar ābolu BBQ mērci un ceptiem kartupeļiem
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: