Suflē ir ļoti piņķerīgs deserts, un, to cepot, jāzina daudz mazu knifu, kas palīdzēs to izcept kā nākas un ļaus tam ilgāk tam noturēties gaisīgam. Šajā suflē neizmantojam miltus, tādēļ redakcijā es to iesaucu par saldo marakujas omleti. Pati šo recepti izmēģināju vairākkārt, līdz deserts patiešām izdevās, tādēļ šis ir labs treniņš, lai testētu cepeškrāsni. Te lieliski noder krāsns konvekcijas režīms jeb tautā dēvēts par augšas un apakšas karsēšanu, bet par ventilatora režīmu un suflē kombināciju noteikti varat aizmirst. Electrolux cepeškrāsns piedāvā arī tvaika režīmu, kas desertu cepšanu padara par īpašu piedzīvojumu, jo rezultāts ar tvaika cepšanu ir burvīgs.
šķipsna sāls
+ sviests formiņu ietaukošanai
Komentāri: