Panna cotta ar ogām

Viegla
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums Dr. Oetker Panna Cotta maisījuma
  • 250 ml piena
  • 250 ml saldā krējuma
  • ogas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Paciņas saturu sajauc ar 150 ml piena.
  2. Atlikušo daļu piena un saldo krējumu uzvāra un sajauc ar sagatavoto maisījumu.
  3. Nepārtraukti maisot, pavāra vēl 1 minūti.
  4. Pagatavoto desertu lej bļodiņās vai krūzītēs, kas izskalotas ar aukstu ūdeni (jo tad pēc sastingšanas deserts vieglāk atlips nost).
  5. Atdzesētu desertu uz 2 stundām liek ledusskapī sastingt.
  6. Uzmanīgi gāž riņķī uz šķīvīšiem un pasniedz ar svaigām ogām vai kādu mērci.

Komentāri: