Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Panini
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
pesto
marinēta paprika
1 tomāts
salātlapa
gurķis
1 mocarellas bumba
vītināta gaļa pēc izvēles
2 mazās čabatas maizītes
Pagatavošana
2 porcijām
Panini ir tradicionāls itāļu sendvičs mazā, individuāli ceptā maizītē. Maizi pārgriež uz pusēm un nedaudz apgrauzdē uz karstas pannas.
Uz abām pusītēm smērē pesto. Tad kārto sastāvdaļas – gaļu, gurķi, tomātu, mocarellu un papriku.
Komentāri: